澳大利亚悉尼Jamberoo农场住宅/by Casey Brown Architecture_建筑邦—第一建筑设计阅读互动平台
 您好,欢迎来到建筑邦社区! 登录 | 注册 | EN 
  • 项  目
    • 项  目
    • 精选集
    • 产  品
    • 设计师
    • 机  构

 Search

项目详情
澳大利亚悉尼Jamberoo农场住宅/by Casey Brown Architecture建筑设计/居住建筑/别墅
分享到: 更多
设计说明:
澳大利亚的Casey Brown Architecture 说设计的Jamberoo农场住宅。
位于澳大利亚悉尼南沿海悬崖的边缘上,享有美丽的景色、起伏的绿色山丘和远处大海的全景。客户简要寻求一个新的住宅与私人的娱乐区。
该设计提供了一个新的家庭的西北角,这个农场现有的乡土建筑,包括谷仓,棚子和莫顿湾无花果树​​围绕着一个古老的别墅。。。

Australian-based Casey Brown Architecture have designed the Jamberoo Farm House.

Located on the edge of the coastal escarpment south of Sydney, the site enjoys beautiful views of rolling green hills and a distant panorama to the sea. The clients brief sought a new country residence with private guest accommodation and large entertaining areas. A microclimate of heavy rains, strong winds and western sun had to be addressed, coupled with the need for the new works to sit comfortably within the established character of a complex of existing buildings.

The design provides a new family house in the North West corner of this farm complex characterised by existing vernacular buildings including an old dairy, barns, sheds and cottages configured around an ancient Morton Bay Fig tree. Three gabled pavilions connected through a breezeway create a series of framed views through the building. Views to the North, West as well as the central courtyard to the South are captured while creating a series of private spaces and a large communal living/dining/kitchen. Carefully designed to add a contemporary layer of history to the place, the new building responds in shape, scale and proportion to its immediate surroundings.

External materials are taken from the existing buildings pallet but given a contemporary interpretation and include local field stone, vertical Blackbutt lining boards with cover battens left natural to fade to a grey colour and Colorbond roofs. Internally, Blackbutt floors, wall and ceiling linings reinforce a strong timber character. The main pavilion features a dramatic cathedral ceiling with exposed recycled hardwood timber posts, paired rafters and scissor trusses. Gradually, the pavilion becomes wider and higher towards the North giving the living area spectacular views of the surrounding landscape and coast in the distance. The scullery behind the open kitchen is built as a low ceiling room within the main pavilion. Large timber sliding doors open up the house to a wide wrap around curved veranda to the North West.
技术经济指标:
建筑设计/Architect: Casey Brown Architecture
摄影/Photography: Patrick Bingham-Hall
关键词:


我要评论已有0人参与

文明发言,最多还可以输入1500个字。



000

总评分

澳大利亚悉尼Jamberoo农场住宅/by Casey Brown Architecture
000

设计理念

000

功能布局

000

版图设计

000

实用性

评分

您的意见很重要

设计理念
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
功能布局
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
版图设计
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
实用性
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

版权声明

经由建筑邦网站传送的文件及其他内容,受到著作权法、商标法、专利法或其他法律的保护。除该等文件及其他内容上载的用户所享有的版权,未经建筑邦网站明示授权许可,任何人或单位不得进行修改、出租、散布或衍生其他作品。若违反上述声明,建筑邦网站有权依法追究其法律责任。